Subscribe to my newsletter for 10% off

Здравейте, аз съм майката на Lilind!

Започнах създаването на Lilind, докато все още работех като медицинска сестра в отделение по Сърдечна хирургия към Национална Кардиологична Болница в София. Винаги съм имала страст да търся нови и по-устойчиви алтернативи на заобикалящия ни живот. Усетих, че Lilind ще бъде този нов проект. Извадих шевната машина от шкафа и започнах да шия! 

Първите превръзки от плат, които изработих, бяха тези, от които аз имах нужда, трябваше да се убедя, че това наистина работи. В продължение на две години напълно се отказах от използването на еднократни менструални превръзки. Изпробвах различни варианти на дизайн и материи, докато моя избор се спря на последния модел, който задоволи всичките ми изисквания за удобство и лесна употреба. Всяка препоръка или искане за нов продукт от моите клиенти също ми помогна Lilind да е това което е днес.

С разрастването на магазина осъзнах, че страстта ми да изработвам изделия за многократна употреба и да се грижа за Lilind, си струва, така че напуснах работата си през лятото на 2016г., за да следвам мечтите си!

Когато живеем в свят, пълен с еднократни стоки, разбираме колко е важно да намаляваме отпадъците си, както от гледна точка на околната среда, така и от гледна точка на икономия на разходите.

През последните години имахме невероятната възможност да изградим прекрасен екип, който да улесни производството. Днес нямаше да сме тук без всеки един от членовете на екипа ни. Забавляваме се всеки ден, но най-важната ни задача е да произвеждаме ръчно най-висококачествен продукт за нашите клиенти!

Благодарим на всички вас, които оказвате положително влияние върху околната среда!

Грижата за теб е и грижа за природата!

С любов, Lilind